No Prob

Assertiviteitstraining voor jongeren

Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil je graag leren hoe je beter voor je zelf kunt opkomen en assertiever kan reageren?!
Dan is de training “No prob, ik kom voor mezelf op” misschien wel iets voor jou!

De training is ontwikkeld voor jongeren die niet goed weten hoe ze in bepaalde sociale situaties moeten reageren, vermijdend reageren en voor jongeren die vaak in conflicten terechtkomen.
In de training word je geholpen meer inzicht te krijgen in je klachten of problemen, om vervolgens te kijken wat je daaraan kunt doen. We geven je handvatten waarmee je leert om met de snel veranderende maatschappij, waarin assertief reageren steeds moeilijker wordt, om te gaan. Naast het aanleren van assertieve vaardigheden is er speciale aandacht voor leren van elkaar en de verhouding tussen denken, voelen en gedrag. De training bestaat uit 10 bijeenkomsten van 1.5 uur en zal (onder voorbehoud van voldoende aanmelding) starten op woensdagmiddag 25 oktober in Dieren.

Lijkt het je wat? Opgave kan via je eigen behandelaar of, indien je nog niet bij onze praktijk bent aangemeld, via het aanmeldformulier onder vernoeming van de naam “No prob”.

Inge Wezendonk en Rosanne Bleijenberg