Update maatregelen Corona-virus


In overeenstemming met de huidige maatregelen van de overheid zijn wij sinds 17 maart geheel overgegaan op beveiligd Beeldbellen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat er geen face-to-face contacten op onze praktijklocaties zullen plaatsvinden, tenzij daar voor bestaande cliënten een zeer urgente reden voor is of wanneer er sprake is van een crisis.

 

Wij vinden het natuurlijk zeer belangrijk om de zorg aan u en uw kind zoveel mogelijk te continueren. Uw behandelaar zal u dit via een e-mailbericht laten weten en uitnodigen voor Videobellen. Indien dit technisch niet goed lukt zullen bestaande afspraken telefonisch plaatsvinden.

 

Nieuwe cliënten kunnen zich volgens de normale procedure aanmelden en zullen, nadat alle benodigde documenten zijn opgestuurd, worden gebeld voor een eerste screening om te bespreken of ons zorgaanbod voldoende aansluit bij uw hulpvraag en ernst/complexiteit van de problematiek. In sommige situaties is het namelijk passend om elders in behandeling te gaan en wij proberen hier actief in mee te denken, ook om teleurstellingen te voorkomen.

 

Heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op.