Aanmelden kind en jeugd

U kunt zich online bij ons aanmelden. Hiervoor kunt u onderstaand formulier gebruiken. Let op! Wij kunnen pas met uw aanmelding aan de slag als wij een geldige verwijsbrief van uw huisarts hebben ontvangen. Soms ontvangen wij deze rechtstreeks van uw huisarts. Indien uw huisarts u een verwijsbrief heeft meegegeven, kunt u deze uploaden via onderstaand formulier.

 

Mocht u zich liever telefonisch willen aanmelden, dan kan dat bij één van onze medewerkers van het secretariaat. Zij zijn bereikbaar op maandag. woensdag en vrijdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur op nummer 0313-416100.

 

Wilt u zich voor volwassenen aanmelden? Ga dan naar de website van Mentaal Beter.

 

Onderstaande wachttijden zijn een richtlijn. De uiteindelijke wachttijd kan variëren. Voor de exacte wachttijden van een locatie, kunt u bellen naar ons secretariaat, telefoonnummer: 0313-416100.

Dieren

8-12 weken

Eerbeek

8-12 weken

Zutphen

8-12 weken

  • Laatst bijgewerkt: 7 september 2020

Als u de wachttijd te lang vindt of als sprake is van een crisissituatie vragen wij u dringend om dit te bespreken met uw huisarts of het gemeentelijk Jeugdteam of het CJG in uw gemeente.

 

Belangrijk: Indien bij aanmelding jeugdigen sprake is van gescheiden ouders die beiden ouderlijk gezag hebben is het verplicht dat beide ouders toestemming geven voor aanmelding. Gelieve bij ‘opmerkingen’ het adres van de ander ouder in te vullen, zodat we na aanmelding de informatie naar beide ouders kunnen sturen.  

 

Aanmeldformulier

 

Heb je nog ergens een vraag over?

Neem gerust contact met ons op, telefonisch of via e-mail.